Nytt år, ny blogg.

Jag har efter careful consideration kommit fram till att uppgradera mina tankar och ord och placera dem på blogg.se istället för min gamla blogg sen tre år tillbaka, bloggagratis.se.
Ledsen men det låter mer flott med blogg.se.
Till alla som blir ledsna eller tar illa upp: Jag finns fortfarande kvar - Lika äcklig och självgod och mammig och kärleksfull och ledsen och glad och somrig och dum och snäll som vanligt. Bara på ett nytt ställe.

Och det svåraste är att släppa taget, eller hur? Det är som att flytta från sin gamla lägenhet, där man har haft fruktansvärt roligt och tråkigt och allt det där som hör till. Mögel i duschen, trasig tvättmaskin, bränna vid maten, hitta spindlar bakom sängen, slänga soporna. Men samtidigt allt det vackra. Födelsedagarna, skratten, dina rosa tapeter, lampan du köpte i spanien, duschen du är arg på men ändå älskar för strålarna är så starka mot håret, bullarna du har bakat, fönstret som går att sitta i. Allt välbekant. Allt du hatar. Allt du älskar.
Ibland måste man släppa taget. Förändringen knackar på, vill ta upp allt syre. Du måste låta förändringen ta över för annars är du bara en liten lort som aldrig kom längre än såhär. 
Jag har hängt på bloggagratis.se i tre år, jag vet hur det känns att släppa. Jag har även flyttat hemifrån några gånger. Bort ifrån mamma och pappa och allt jag känner till. Till äventyr och sagor som aldrig slutar, nya äventyr dag och natt. Slagit mig fri, offrat hemmets trygga vrå för livet.
Det borde alla göra. För det finns inget vackrare än just livet.

Kärlek en vanlig tisdag,
Elin

Kommentarer
Postat av: Karin

Du är vacker. Jag ringer dig i dagarna

2009-01-04 @ 17:05:24
URL: http://punktnu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0