Girl you're out of your mind, you're my partner in crime.

Jag saknar så mycket. Jag behöver så mycket, jag vill så mycket.

Jag saknar ett vårvarmt stockholm med bara ben och solglasögon, jag behöver sommarkvällar på festival med ölskvätt i håret och varma viskningar i örat. Jag vill inget annat än att sakna och jag gör inget annat än att behöva.

Jag måste göra malmö, jag måste göra stockholm. Jag måste göra vad som helst som inte är vanligt och normalt. För jag behöver frihet, känsla och kärlek. Jag behöver andra städer, andra upplevelser och andra män. Och jag saknar det jag redan varit med om, så mycket att det ibland bara hugger till i hjärtat. Som när man vet att man är menad tillsammans med någon annan. Att dina fingrar perfekt flätas samman med en annan hand, att dina läppar formar samma ord som dessa andra läppar, att dina ögon följer samma spår som ett enda par andra ögon och dina fötter bär lika höga klackar som din partner in crime.

Det är enkelt att hitta någon annan men det är svårt att hitta någon likadan. Kanske rent av omöjligt och kanske är det så att jag inte längre söker. För att jag redan har henne.

Det är bara det att jag behöver henne, och jag saknar henne.

RSS 2.0