Good feeling won't you stay with me just a little longer?

För vissa människor är det så naturligt att vara kärleksfull så att de inte märker av det när de är det. Att hålla hårt om någon eller pilla någon i håret sitter i deras rörelsemönster. Det är sådana människor som man aldrig ångrar att man spenderade tid med, för oavsett när man går därifrån så finns en varm känsla kvar.
Jag gillar sånt.


Klockan är fyra, och det är dags att gå hem.

Ibland känns det bra att bara ringa och tala om vad som är sanning och på riktigt.

laughing at the sunrise like he's been up all night.

Idag fick vi äntligen sluta tidigt, efter att ha målat och snickrat på en stor scen i en hel vecka. Vi gick de fem kilometrarna in till Båstad, och när vi kom fram köpte vi öl till ikväll och drack citronsaft i solen. Idag kan vara en av de dagarna jag kommer minnas resten av mitt liv.  Känslan av ny sol som gett mig färg i ansiktet och målarfärg som gett mig fläckar på kläderna.
Idag är perfekt.

Ovan molnen är himlen aldrig så grå.

Jag gillar det varma på mitt ansikte. Jag gillar träden som sakta börjar knoppas. Jag gillar att pusta ut, ta in och sola på trappan. Jag gillar att släppa fasaden, strunta i att duscha och slippa vara arg.
Jag gillar när det blir dags för grillfest på baksidan av huset, jag gillar när grannen kommer över utan jacka, jag gillar att promenera med min pojkbästis i parken, jag gillar att se snön försvinna så att jag kan vandra gatorna fearless i mina höga klackar.

Jag gillar ljuset som dröjer sig kvar på kvällarna, röken som skingras för vinden, de lila solglasögonen som matchar varenda outfit och det nyfärgade håret som kommar att blekna i takt med sommarsolen. Jag gillar Bob Dylans memoarer, heja björn och tegelfärgen på mitt hus. Frukosten uppdukad på glasbordet i verandan och äggmålning med hela stora familjen. Barnkropp med kalla kalla fötter som kryper innanför täcket på morgonen. Jag gillar att öppna fönstret till det vinterdammiga rummet och vädra ut det sorgliga.

Som min vän Linnéa skulle ha sagt: Ut med det onda, in med det goda.


RSS 2.0