Budapest

Jag lämnar idag Sverige i ett par dagar och åker till Ungerns huvudstad. Vi skall dansa techno i nedlagda industrilokaler med neonfärgade människor. Vi skall gå på marknader och se vackra byggnader. Vi skall dricka massa massa billigt men bra (!) vin. Vi skall sitta och slappna av och glömma Göteborg litegrann och bara vara vi. Sådär som man behöver. Sådär som vi kan.

Vanessa, jag älskar att du kommenterar. Jag saknar dig också. Tack för att du finns.


Kommentarer
Postat av: Vanessa

Häj! Vad glad jag blir att du uppskattar mina kommentarer. Det blir ju lite roligare som en överraskning när man loggar in och bara "ahaaa en kommentaaar!", annat är det när mamma i samma ögonblick som hon har klickat på skickaknappet på hotmail också skickar ett "du har hotmail" på fb för tänk OM jag skulle missa det?? What to do! Hoppas att ni får det superkul i Budapest! Köp gärna en souvenir till Vanessa, you know I like them :) Har beställt en från Alex som var i Krakow i helgen, kanske en polack haha.

Har chest infection då, och pleurisy eller vad fan det heter, är tydligen när det som är "runt" lungorna är inflammerat, inte fan är det skönt iaf. Nu kurerar jag mig med antibiotika och anti inflammatoriskt (ett ord?) och håller tummarna för att bossen på jobbet fattar att jag eftersom jag låter som en kråka och känner mig som att jag ska tuppa av efter en 30 sekunders promenad INTE tänker komma till jobbet på ett par dar. Jag kan DÖ! Eller, det känns som det iaf, satan vad man tycker synd om sig själv då.

Hoppas det finns några fagra ungrare i ungern, hö hö. Du har ju erfarenhet av EN från Carlson så se till att det inte blir en galenpanna haha.(Menar inte sexual experience obviously)

Puss, saknar dig min fina!

2012-12-05 @ 22:40:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0