-

Som Karins pappas kompis Bacca en gång sa; du kan ju alltid gifta dig rikt om det går åt helvete.

It's a good thing tears never show in the pouring rain.

Mest för att vi är så förbaskat snygga.

This is so going in my blog!

Yes I know yes I know yes I know now.
Det finns nog inget som vi inte kan nå. För om vi vill, skulle vi kunna klara det mesta.
Det är nog bara orken som fattas. Och kapaciteten. Och viljan. Och muskerna.
Men annars är vi ju inte hindrade från någonting i detta fria land.
Är vi inte ruggigt glada över det, vänner? Att vi har det så bra att vi glömmer bort att livet ligger framför näsan på oss? Att vår ekonomi är så bra att vi kan fylla kylskåpet med mögliga ostar utan att äta dem och se dem mögla ännu mer för att sedan slänga bort dem? Att vi kan ta vara på varje dag när vi sitter framför våra datorer och hatar våra jobb? Att vi kan klaga på samhället fast ingenting egentligen kommer att förändras?
Är vi inte glada, vänner?
Jag vill bara ha kul. Svenssonlivet är ingenting för mig, inte just nu.

Nothing's better than being naked and alone.

Det är lungt, ingen fara. Jag fixar det här. Har rätt mycket för mig, så har inte riktigt tid att tänka. Ja du vet, det är mycket man måste göra nu på helgen. Sånt man inte hinner med på vardagen. Baka bröd och smörja in benen och handla och göra läxan och ringa folk och kolla mejlen och tugga tuggummi och lyssna på musik och duscha och dricka rödvin och klä ut sig till taliban och städa och diska och laga mat och gråta och se på idol.
Så det är ingen fara att jag är ensam och så, för jag hinner inte tänka på något ändå, i alla fall inte något som gör mig ledsen. Jag bara flyter med, tänka kanske man hinner med någon annan gång. Om man vill, för jag vill inte. För både du och jag vet att jag egentligen inte heller gör de saker jag borde göra på helgen, lika lite som jag gör dem på vardagen. Det slutar ändå med att man ligger naken i sin säng, med en kopp thé eller ett glas rödvin om man vill festa till det lite. Det slutar ändå med att man tänker. Och allt det där som man tror inte spelar någon roll, gör det nu. Allt det där som man kämpar för att glömma, det minns man nu. För huden är så tunn. Och det är lätt att låta bli att andas. Det är svårt att sätta på sig kläder när man är naken. Det är svårt att verka glad när man är ledsen.

I gotta feeling, that tonight's gonna be a good night.

Ikväll kommer att bli storslagen. I kväll kommer att bli alldeles speciellt och ikväll kommer det att hända någonting fantastiskt. Jag bara känner det på mig. Imorgon bitti kommer jag att vara en annan människa, jag kommer att ha lärt mig något nytt och viktigt och jag kommer att vakna upp och, kanske inte veta om det riktigt då, men efter fem år kommer jag att komma ihåg den här kvällen som kvällen som ändrade allt. Fan vad underbart, men ändå inte. Jag tror nog bara att jag ska låten kvällen ändra litegrann på mig. Men ändå, imorgon kommer jag att ha förlorat tusentals hjärnceller men ha vunnit flera erfarenheter. I like it. Jag är sjukt taggad på party.

Annie-mal, är sjukt tacksam för att du aldrig bangar en världsomvändande fest.  
Girl you're out of your mind, you're my partner in crime.


So here we are now, and I can't stop from crying Lily.

Jag minns hur jag ville krypa under ditt skinn. Jag kunde sitta en hel dag och lukta på dig, jag blev glad om jag fick vika dina kläder. Mina ben blev alltid skakiga när du kysste mig och jag tittade hellre på dig än något annat. Det har varit över länge nu men jag vill fortfarande inget hellre än att vara nära dig. 

Jag bara låtsas att jag klarar av det här, men jag tror faktiskt inte att jag gör det längre. 


RSS 2.0