I can't belive the news today.

Herrljunga, vårgårda, alingsås, göteborg, falköping, skövde, lidköping, borås! Är inte ni partysugna? Om ni är det, så är jag fett på en kall öl eller två. Mina gamla vänner har rest till borlänge för festival, och likaså till norrland för att para sig(och inte para som i ligga, utan para som i tvåsamhet). Min nya snygga vän har rest till Italien så I'm all yours ikväll! Erkänn bra! Och jag tänker inte ta det som en förudmjukelse att ingen av er svarar på det här blogginlägget, för det kan ju likagärna vara så att ni faktiskt ringer till mig för att göra upp en plan? Eller hur?
Jag såg faktiskt American Psycho på tv4 film igår, så jag är för en gångs skull inte direkt laddad för att gå ut i nattlivet ensam.

Jag kan faktiskt till och med sträcka mig så långt som till vara. Och kanske bohuslän och norra halland. Bara jag slipper åka båt. Fast kärringön är ett undantag, om det mot förmodan skulle vara partaj där.

Kom, va med mig nu.

Jag förundras alltid över en man, en åldrad man med halvgrått hår och glasögon på näsan. Hur gör den mannen för att hålla allt gammalt vid liv? Hur kan han sjunga samma sånger, skämta om samma saker, röra sig på samma sätt?
Hur kan han ha samma intensitet som en arg tjugotvååring, och hur kan han ha visdom som en 60åring?
Hur kan den här mannen ha spelat från norge till sydafrika, men samtidigt älska en liten publik på liseberg?
Den här mannen har vunnit, han har förlorat, men framförallt har han alltid varit med.

Vi har delat samma minnen
Vi har burit samma längtan
Vi har sett med samma ögon
vi har trott på samma löften
vi har stått på samma sida

Du é med mig vart jag går
Genom månader och år
DU é med mig alla dar
DU é med mig vart jag far
du é den jag kunde va

Jag har ingen kille, jag har ingen pizza, jag har inget liv.. och var fan är ciggen nu då?

Jag slutar skolan imorgon. Jag kan verkligen inte få in det i huvudet. Sommarlov. Ordet har alltid varit vackert.
Nu skräms det lite, kanske mest för att jag inte har något jobb att gå till på måndag eller några intressanta händelser inplanerade. Allt kommer att hända i juli, hästen kommer i juli, jag börjar jobba i juli, emmaboda (woho) är i slutet på juli. Slutsats: Jag har hela juni och halva juli åt mig själv! Jag kommer att tröttna efter tre dagar. Och det är inte ens fint väder. Och jag har inte ens en sjö nära mitt hus. Och inte har jag några pengar heller. Det enda jag har är mig själv, en gammal gitarr och några avokados. Kosta vad det kosta vill men jag vill inte vara så ensam som jag blir. Ja ja vet att det är lågt att be, men jag skiter i det. Så snälla snälla snälla snälla, bara ring mig på lördag kväll, när jag sitter barnvakt åt en bunt ungar.

Rubrik saknas

Jag har ont i hjärtat, så jag måste ha en bloggpaus.

Havet och vinden, och doft av kaprifol. En himmel så blå som viol.

Det är sommar!  
Jag har bränt mig något groteskt i ansiktet, jag somnade i solen i två timmar.

Veckans ord: Tautofoni.

RSS 2.0